Spoločnosť Saal Digital poznám už dlhšiu dobu. O kvalite ich produktov som sa mohol presvedčiť na vlastné oči. Naposledy keď som mal možnosť za recenziu vyskúšať ich fotozošit. Bol som veľmi spokojný. O to viac som sa potešil keď som na facebooku videl akciu fotoobraz za recenziu. Vyplnil som krátky dotazník a o dva dni som obdržal od Saal Digital kupón v hodnote 1400 kč.

Po krátkom rozmýšlaní som do tlače vybral panorámu z júla 2016. Panoráma je odfotená od sochy Ježiša Krista v Kline. Pri 300 dpi to vyšlo na 120×40 cm čo sa akurát hodilo na prázdne miesto na stenu do mojej izby. Z pestrej ponuky fotoobrazov som vybral alu dibond. Ide o hliníkovú platňu na ktorú je UV tlačou zo šiestimi farbami vytlačený obraz. V programe Saal Designer som spracoval a odoslal objednávku. Práca s programom Saal Designer je intuitívna a rýchla.

Po týždni mi z Nemecka prišla veľká krabica s mojim fotoobrazom. Obraz bol dôkladne zabalený tak aby sa mu po ceste nič nestalo. Veľmi som sa naň tešil a po vybalení sa moja radosť ešte zväčšila. Fotoobraz je naozaj krásny, ostrý a plný farieb. Farby sú verné a rovnaké ako keď si fotografiu prezeráte v počítači. Jediná chybička bola že k obrazu mi zabudli pribaliť objednané úchyty na stenu.

Po vyplnení reklamácie mi Saal Digital poslal nový kupón a úchyty na stenu som jednoducho znova objednal. Po obdržaní chýbajúcich úchytov som obraz konečne mohol zavesiť tam kam patrí – na stenu do izby. Úchyty sa na obraz jednoducho nalepia a po 30 minútach sa môže obraz zavesiť.

Najväčšiu radosť zo svojich fotografíi mám vtedy keď ich vidím vytlačené a keď ich môžem darovať svojím blízkym. Tentokrát som obdaroval sám seba a som rád že práve obrazom od Saal Digital. Saal Digital ponúka na trhu najvyššiu kvalitu tlače a použitých materiálov. Treba si trochu priplatiť ale ak hľadáte nekompromisnú kvalitu a ostrosť, tak Saal Digital je jasná voľba.

Nakoniec by som sa spoločnosti Saal Digital rád poďakoval za možnosť vyskúšať za recenziu ich produkty. Fotoobraz ma veľmi potešil a už teraz sa teším na ďaľšiu spoluprácu.